EXCLUSIV. Nimeni din familie nu a venit la morgă! Ce se întâmplă cu trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu

EXCLUSIV. Nimeni din familie nu a venit la morgă! Ce se întâmplă cu trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu © arhivă

Vestea morţii Cristinei Ţopescu a venit ca un trăsnet pentru o ţară întreagă! Cadavrul ei a fost găsit după trei săptămâni, în seara zilei de duminică, 12 ianuarie. Potrivit surselor noastre, jurnalista s-ar fi stins din viaţă pe 28 decembrie. Spynews.ro vă prezintă detalii şocante despre ce se întâmplă acum, după decesul Cristinei Ţopescu.

Potrivit surselor Spynews.ro, actele în cazul morţii Cristinei Ţopescu sunt gata, dar niciun apropiat de-ai jurnalistei nu a venit la morgă să ceară cadavrul, până la momentul publicării acestei ştiri. Trupul său însufleţit este ţinut într-un frigider. 

Inima Cristinei Ţopescu, ţinută într-o soluţie

Tot sursele noastre spun că inima i-a fost luată pentru a fi ţinută timp de cinci zile într-o soluţie de curăţare. Apoi, organul va fi tăiat şi, în urma analizei de la laborator, se va afla cu exactitate dacă a făcut sau nu infarct. 

Cristina Ţopescu va fi incinerată

Realizatoarea TV va fi incinerată miercuri, 15 ianuarie, la Crematoriul Bârzeşti. Ulterior, cenuşa Cristinei Ţopescu va fi dusă în Oradea, oraşul în care locuieşte mama sa. 

Fostul director INML, despre ipoteza unui infarct

”Diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decât după efectuarea unei cercetări histopatologice. Durează două-trei săptămâni, până se va putea stabili. După starea de agitație pe care înțeleg că o avea, din informațiile pe care le am de la televizor, ar putea fi o cauză de infarct miocardic (...) Starea de neliniște poate fi una din cauzele care să declanșeze o insuficiență cardiacă”, a afirmat Vladimir Beliș, fost director al INML, la Antena3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro