EXCLUSIV / Poliţistul pamfletar Marian Godină, scandal din cauza banilor! A luat o decizie radicală

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai îndrăgiţi poliţişti le-a declarat război şefilor, pe care a decis să îi târască prin tribunale, pentru că l-au "ars" la bani.

Marian Godină este citat, alături de mai mulţi colegi, într-un proces deschis de aceştia împotriva Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov. Dosarul a fost deschis recent, la Tribunalul Bucureşti, în cererea de chemare în judecată angajaţii Ministerului Afacerilor Interne susţinând că cei din conducerea IPJ Braşov ar fi "uitat" să le ofere sporurile prevăzute de Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, iar primul termen va avea loc peste o lună.

Poliţistul Godină are experienţă la capitolul procese, el fiind obligat, în ultima perioadă, să dea explicaţii în faţa judecătorilor, din pricina unor indivizi care i-au pus gând rău. Unul dintre procesomani este Gheorghe V., un braşovean pe care Godină l-a amendat în urmă cu mulţi ani şi care i-a făcut mai multe plângeri penale, acuzându-l de fapte grave. Într-un final, însă, judecătorii au decis că Godină este nevinovat. Agentul a fost dat în judecată şi de o beizadea din Braşov, fiul unui afacerist celebru. Băiatul de bani gata, care a avut o relaţie de lungă durată cu Sylvia (ex-A.S.I.A.), a fost "premiat" cu un dosar penal de agentul Godină în perioada în care visa să o ducă la altar pe frumoasa blondă. Revoltat, fiul de şmecher i-a dat în judecată pe poliţiştii care l-au trimis în faţa procurorilor - Marian Godină şi Alin Dubit. Instanţa a constatat, însă, că oamenii legii procedaseră corect şi a dispus: "Respinge recursul declarat de petentul B.R.C. împotriva sentinţei penale nr. 355/25 iunie 2009 a Tribunalului Braşov, pe care o menţine".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook! Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro