EXCLUSIV / Prima imagine cu interlopul care l-a căsăpit pe ”King Kong din Berceni”! Filmul incredibil al măcelului din Tei Toboc

+2 click pentru
galerie

O serie de scene cumplite, care îl au ca protagonist pe temutul Bebino, sau ”King Kong din Berceni”, cum mai este cunoscut în mediile interlope, au fost descrise cu lux de amănunte de martorii cumplitei bătălii din Tei Toboc.  

Una dintre ipotezele de lucru luate în calcul de anchetatori este aceea că scandalul ar fi izbucnit din cauza unor neînțelegeri legate traficul de droguri. Bebino i-ar fi vândut stupefiante, pe datorie, lui Cezar Petcu, zis Joe (foto jos), un interlop respectat în Colentina. Pentru că acest Joe ar fi întârziat cu unele plăți, Bebino ar fi stabilit, la un moment dat, că datoria se ridică undeva la suma de 2.000 de euro. 

Ca urmare, în urma unor discuții pe care le-a avut cu acest Joe, King Kong i-ar fi cerut să-i dea autoturismul. Pentru că bărbatul s-a arătat de acord, cei doi au stabilit să se întâlnească în cartierul Tei, pentru a preda mașina. Numai că, la momentul întâlnirii, a izbucnit un scandal sângeros, ale cărui detalii par desprinse dintr-un film de groază. După ce Bebino ar fi înfipt cuțitul într-un rival, Joe l-a măcelărit pur și simplu cu o sabie. Sub ploaia de lovituri, acesta s-a apărat, din disperare, cu mâinile, moment în care un deget i-a zburat efectiv, iar un al doilea a rămas agățat în piele. A fost tăiat adânc la încheieturi, pe picioare și pe spate, însă, ce s-a întâmplat atunci când toată lumea credea că își va pierde cunoștința, i-a uimit până și pe oamenii legii. Cu ultimele puteri, Bebino (foto jos) și-ar fi scos geaca și s-a legat la mâna din care sângele îi țâșnea cu repeziciune și a început să-și caute degetul, pe care, din păcate, nu a reușit să-l găsească. Ulterior, a plecat la spital cu un taxi, iar pe drum i s-ar fi făcut rău.

La spital au venit să-l susțină mai mulți lideri ai grupării Sportivilor, între care și prietenul său, Mircea Nebunu. Pentru a preveni un nou scandal, trupele speciale ale Poliției Capitalei au intervenit în forță, în curtea unității sanitare, iar mai multe persoane au fost ridicate. Atât Bebino cât și bărbatul care l-a căsăpit, sunt acum cercetați pentru tentativă de omor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro