EXCLUSIV / Primele declaraţii ale prezentatorului TV prins cu marijuana! Ce "manevră" i-au făcut jandarmii!

+2 click pentru
galerie

Prezentatorul TV care a fost acuzat de deţinere de droguri aruncă bomba, declarând în exclusivitate pentru SPYNEWS jandarmii i-au făcut "cheie" pentru a-l târî într-un scandal cu iz penal.

Jurnalistul despre care SPYNEWS a dezvăluit, ieri, că este acuzat de deţinere de substanţe interzise (vezi articolul aici) a dezvăluit reporterilor noştri că realitatea ar fi cu totul alta decât cea prezentată de oamenii legii. Realizatorul TV susţine că sâmbătă seară, în timp ce se afla la un festival organizat în apropiere de Capitală, s-a întâlnit cu mai mulţi amici. "Unul dintre amici avea în rucsac mai multe obiecte ale mele: aparatul foto, încărcătorul pentru acumulatori etc. Jandarmii i-au făcut percheziţie şi au găsit cele două ţigări. Când am văzut că amicul meu este înconjurat de jandarmi, m-am dus şi le-am explicat că în rucsacul respectiv am şi eu câteva lucruri. Amicul le-a explicat, însă, că ţigările îi aparţin. Am ieşit cu toţii şi am stat de vorbă într-un cort, într-un ţarc. În tot acest timp, un colonel în civil filma totul, iar un alt bărbat făcea poze. I-am întrebat de ce filmează şi mi-au spus că imaginile sunt pentru ei, în interes operativ. Nici măcar nu mi-au cerut buletinul. L-am dat eu, din proprie iniţiativă, pentru că aşa mi s-a părut corect, să mă legitimez. Nu s-a întocmit niciun proces-verbal, nu am fost informat că sunt acuzat de ceva. În cel mai rău caz, puteam avea calitatea de martor, fiindcă amicul meu recunoscuse că ţigările îi aparţin. O scurtă perioadă, cartea mea de identitate a fost luată de un ofiţer, care a dispărut din grup. Când am terminat discuţia – care nu a avut tentă de anchetă, ci de conversaţie liberă -, ne-am întors la festival. Inclusiv amicul meu, care fusese prins cu ţigările în rucsac", a povestit jurnalistul.

Însă, după două zile, lucrurile au luat o turnură neaşteptată. "M-au sunat mai mulţi colegi din presă, să mă întrebe ce s-a întâmplat la festival şi cum am fost prins cu ţigările. Nu mi-a venit să cred! Brusc, eu devenisem suspect. L-am rugat pe avocat să verifice dacă există un dosar pe numele meu, însă nici Jandarmeria, nici Poliţia, nici DIICOT nu a confirmat existenţa unei asemenea lucrări penale", a mai adăugat realizatorul TV.

După ce jurnalistul a fost acuzat, alături de iubita lui - care, la rândul ei este jurnalistă -, de deţinere de cannabis, reporterii SPYNEWS au încercat să afle şi un punct de vedere oficial, însă, până la acestă oră, acestea nu au oferit un răspuns. Jandarmeria a susţinut că, "în mod normal, în asemenea cazuri, sunt anunţati poliţiştii de la antidrog", ferindu-se să spună clar dacă cei doi oameni de televiziune au avut sau nu asupra lor ţigările buclucaşe. Pe de altă parte, DIICOT, instituţie căreia SPYNEWS i-a solicitat încă de marţi detalii cu privire la captura de marijuana, a refuzat să ofere explicaţii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro