EXCLUSIV. Rezultatul testului pentru coronavirus al colegei fiului Marei Bănică! Mama copilei este una persoanele infectate

+2 click pentru
galerie

EXCLUSIV. Rezultatul testului pentru coronavirus al colegei fiului Marei Bănică! Mama copilei este una persoanele infectate © spynews.ro

Spynews.ro a intrat în posesia rezultatului testului pentru coronavirus al colegei fiului Marei Bănică. Copila a fost dusă la școală până marți, 10 martie, deși mama ei a fost diagnosticată pozitiv cu virusul Covid-19.

Documentul obținut de Spynews.ro arată că, deși mama ei a fost infectată pozitiv, în urma analizelor s-a constatat faptul că minoră nu este purtătoare a virusului Covid-19. 

Direcția de Sănătate Publică a municipiului București a primit de la instituția de învățământ solicitarea comunicării rezultatului în scris. 

Documentul, care este adresat părinților elevilor de la Școala Gimnazială nr. 56 din Capitală, mai arată că și bunica fetiței este infectată cu coronavirus. 

Totodată, pentru că fetița este contact direct cu două persoane infectate cu Covid-19, mama și bunica, instituția de învățământ a solicitat ca, la finalul perioadei de autoizolare și monitorizare la domiciliu ori carantină, că minoră să fie din nou testată. 

Directorul școlii a mai solicitat că DSP București să sprijine instituția de învățământ, în termen cât mai scurt, în vederea realizării dezinfecției. 

Fiul Marei Bănică învață în aceeași școală cu fetița femeii infectate cu coronavirus

Printre cei 55 de elevi care învață în acea clasa, în două ture, se află și fiul Marei Bănică. Contactată de Spynews.ro, în cursul zilei de miercuri, 11 martie,  jurnalistă a confirmat informația și ne-a mai declarat că „această mama a știut că e suspectă de coronavirus și a adus copilul la școală!”.

De asemenea, copiii vedetelor Octavian Strunilă și Andreea Marinescu învață la Școala Gimnazială nr. 56 din Capitală.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro