EXCLUSIV / Verdict uluitor în cazul interlopului care s-a întors din morți / „Bebino”, mai tare decât Poliția și Parchetul

+4 click pentru
galerie

Magistrații au luat o decizie neașteptată în cazul interlopului supranumit Bebino sau King Kong din Berceni, consiserat de mulți drept cel mai periculos membru al temutei grupări a Sportvilor, care a controlează intracționalitatea din sectorul 4.

Potrivit unor surse judiciare, Bebino a fost pus în libertate, de magistați, după ce, la începutul anului, a fost implicat într-un incident deosebit de violent în zona Tei Toboc, în urma căruia a fost grav rănit. Atunci, Bebino a fost implicat într-o răfuială de stradă cu un alt lider interlop, cunoscut sub numele de Joe (foto jos).

La momentul respectiv, Bebino s-a dus în Colentina, acasă la Joe, însoțit de un prieten cunoscut în cartier sub numele de Chioru. Întâlnirea a degenerat, iar Bebino l-ar fi înjunghiat în gât pe unul dintre dușmani. Imediat, adversarii au ripostat, iar acesta a fost tăiat pe aproape tot corpul și chiar și-a pierdut două degete, fiind la un pas de moarte. 

În consecință, Joe a fost arestat preventiv alături de mai mulți complici, în timp ce Bebino, acuzat la rândul său de tentativă de omor, a fost pus în arest la la domiciliu. După patru luni de stat în casă, acesta a fost pus în libertate, sub control judiciar și trebuie acum să se ferească de alte incidente, pentru a evita, astfel, să intre direct după gratii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro