Explozii puternice, în cartierul Titan din București! Trei mașini s-au făcut scrum, într-o parcare. VIDEO

Explozii puternice, în cartierul Titan din București! Trei mașini s-au făcut scrum, într-o parcare. VIDEO © captura video

Trei mașini au ars ca torțele într-o parcare din cartierul bucureștean Titan. Au urmat și explozii, care i-au băgat în sperieți pe locuitorii din zonă.

Incidentul s-a petrecut ora ora 2:00 dimineața, iar oamenii au sunat speriați la 112. Pompierii s-au deplasat imediat la fața locului și au reușit să stingă flăcările care s-au extins rapid. Pagubele au fost foarte mari, dar din fericire nu au fost înregistrate victime. Pentru moment nu se știu cauzele incendiului, însă flăcările au distrus aproape în totalitate cele trei autoturisme. 

Din fericire, nu au existat victime, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cauzele producerii incidentului, scrie observator.tv.

Incident similar, în centrul Capitalei

În urmă cu ceva timp, un alt incendiu puternic a avut loc în Capitală. Potrivit informațiilor apărute, a fost provocat de un cetățean indian, nervos după o ceartă cu iubita. În clădirea afectată de incendiu existau mai multe butelii, dintre care una a explodat.

Vecinii din zonă au sunat disperați la numărul de urgență și imediat echipajele s-au deplasat la fața locului.  Din fericire, nimeni nu a fost rănit.  A fost vorba de mai multe barăci goale, care au luat foc chiar lângă Ministerul de Finanțe. Pompierii au intervenit imediat pentru stingerea incendiului și nici în acest caz nimeni nu a avut de suferit, pagubele fiind doar materiale. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro