Facebook are din nou probleme! Ce nu funcționează la rețeaua de socializare

Facebook are din nou probleme! Ce nu funcționează la rețeaua de socializare © Pixabay

Este a doua zi consecutivă când rețeaua de socializare Facebook întâmpină grave probleme. De această dată, utilizatorii se plâng de faptul că nu se încarcă messengerul, nu pot trimite mesaje în privat și nici nu pot accesa această platformă. 

Utilizatorii rețelei de socializare Facebook au din nou probleme, pentru a doua zi la rând! Ieri, rețeaua de socializare a întâmpinat probleme la încărcarea noutăților și foarte mulți internauți s-au plâns de acest lucru. 

Astăzi, Facebook-ul are din nou probleme, iar de această dată, platforma de mesaje private messenger nu funcționează. Oamenii se plâng de faptul că nu se încarcă mesajele, că nu le pot vedea și nici nu pot primi sau trimite mesaje către alți utilizatori. 

Facebook a avut și ieri probleme

Ieri, 29 octombrie, rețeaua de socializare folosită de milioane de oameni din întreaga lume a avut din nou probleme. Utilizatorii s-au plâns de faptul că newsfeed-ul nu funcționa și noutățile nu se încărcau deloc pe contul lor. După câteva minute bune, reprezentanții Facebook au declarat în presa internațională că a fost vorba de câteva probleme tehnice, care și-au găsit, în cele din urmă, rezolvarea. Se pare că specialiștii se străduiesc să asigure o funcționare optimă a platformei de socializare, iar din cauza unor probleme tehnice ce apar destul de des, acest lucru nu este posibil. 

Din fericire, de cele mai multe ori, problemele legate de Facebook își găsesc repede rezolvarea, așa că internauții trebuie să stea liniștiți! Mai mult, important este faptul că nu le vor fi afectate deloc conturile, din cauza acestor probleme tehnice. 


facebook whatsapp twitter pinterest