Familia Alexandrei, reacţie dură după ce instanţa a respins cererea de strămutare a dosarului: "Nu acceptăm bătaia de joc"

Familia Alexandrei, reacţie dură după ce instanţa a respins cererea de strămutare a dosarului: "Nu acceptăm bătaia de joc" © Facebook

Au trecut aproape şapte luni de când Alexandra Măceşanu a sunat la 112 din casa lui Gheorghe Dincă, pentru a cere ajutorul autorităţile. După o luptă grea, familia Alexandrei Măceşanu a primit marţi, 18 februarie, o nouă lovitură: instanţa a respins cererea de strămutare a dosarului.

Curtea de Apel Craiova a respins cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, considerând-o "nefondată". Ion şi Tudoriţa Măceşanu au fost obligaţi să plătească şi cheltuielile judiciare, câte 25 de lei de fiecare, Decizia este definitivă.

După aflarea acestor veşti, Alexandru Cumpănaşu a transmis câteva cuvinte în numele familiei sale, pe reţelele de socializare. 

Alexandra Cumpănaşu a anunţat, de asemenea, că va depune plângere la CSM privind modul în care s-a judecat cererea de strămutare a judecării cauzei. 

"Ne abținem de la comentarii și supoziții ce ar fi putut stă la baza acestei hotărâri însă o considerăm vădit nedreaptă și în calitate de persoană împuternicită notarial de către familie, voi depune plângere la CSM cu privire la modul în care s-a judecat solicitarea de strămutare a judecării cauzei. Pentru moment, comunicăm doar suprinderea și nemulțumirea față de această decizie luată în ciuda multiplelor elemente vădite de posibilitate a influențării procesului la Tribunalul Olt reliefate atât de familie cât și de mass media în ultimele luni", a transmis familia Alexandrei, prin intermediul lui Alexandru Cumpănaşu.

Pentru familia Alexandrei Măceşanu nu este o prioritate judecarea lui Dincă, date fiind infracţiunile pentru care a fost trimis bărbatul în judecată. "Bătaia de joc la adresa familiei" este însă, motivul pentru care rudele fetei sunt dispuse să înceapă alte lupte în instanţă. 

"Judecarea lui Dincă nu reprezintă pentru noi o prioritate atâta timp cât a fost trimis în judecată pentru omorârea Alexandrei, lucru pe care familia nu îl recunoaşte și nu îl acceptă. NU acceptăm însă bătaia de joc la adresa familiei noastre în cadrul acestui proces început", a mai scris Alexandru Cumpănaşu pe reţelele de socializare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro