Familia Denisei Raducu este afectată după ce mormântul artiste a luat foc. Care a fost cauza incendiului

+3 click pentru
galerie

Familia Denisei Raducu este afectată după ce mormântul artiste a luat foc. Care a fost cauza incendiului © arhiva

Familia Denisei Răducu, dar şi fanii au fost în stare de şoc atunci când au aflat că mormântul acesteia este cuprins de flăcări. Cauza incendiului a fost dată de lumănările aprinse şi lăsate nesupravegheate.

Locul unde Denisa Răducu îşi doarme somnul de veci a fost mistuit de flăcări, ieri. Mormântul artistei a luat foc după ce mai multe lumănări au fost aprinse şi lăsate nesupravegheate, care s-au extins rapid la jucăriile şi fotografiile alăturate: ”Din cauza lumânărilor, cum au fost aprinse foarte multe lumânări si lăsate nesupravegheate, fiind atâtea jucării de pluș și vitrinele fiind din plastic și pline cu fotografii și mai multe jucării și tot ce au adus fanii, îți dai seama că a fost foarte ușor să se extindă focul.”, a spus sora acesteia la Antena Stars. 

Admiratorii artistei, dar și familia cântăreței au fost șocați atunci când au aflat că locul în care odihnește aceasta este curprins de flăcări. La auzul acestei vești, fanii de pe conturile de socializare s-au oferit să ajute familia cântăreței pentru a putea reface mormântul artistei, însă sora acestea a afirmat la Antena Stars că le mulțumeste pentru inițiativă, însă se vor putea descurca. 

Mormântul Denisei Răducu este un adevărat loc de reculegere pentru toți cei care au iubit-o. Zeci de flori, jucării și amintiri cu artista sunt prezente în locul în care aceasta va odihni pentru totdeauna. Cântăreața s-a stins din viață la vârsta de doar 27 de ani, în urma unei boli nemiloase.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro