Familia Luizei Melencu a plecat spre Cotroceni. Astăzi are loc întâlnirea cu Klaus Iohannis

Familia Luizei Melencu a plecat spre Cotroceni. Astăzi are loc întâlnirea cu Klaus Iohannis © Arhivă / Hepta

Familia Luizei Melencu, una dintre tinerele dispărute la Caracal, a pornit spre Cotroceni. Bunicul și mama fetei urmează să se întâlnească cu Klaus Iohannis, cu speranța că vor putea, astfel, să obțină niște răspunsuri.

Potrivit Gândul, oamenii au plecat din Dioști, localitatea natală a Luizei, și se îndreaptă acum spre Cotroceni. Au speranțe mari, doring să primească niște răspunsuri concrete de la Președinte.

„Mergem cu convingerea că vom afla, într-adevăr...., adică altceva cu totul decât ne spun procurorii, pentru că, după câte am mai afirmat, domnul preşedinte are cu totul alte pârghii şi multe servicii la dispoziţie. Sper să nu plecăm dezamăgiţi, să ni se dea o veste bună”, a declarat bunicul Luizei, la plecare.

Și mama Luizei a făcut declarații, la plecarea de acasă. Monica Melencu spune că are un singur țel: cel de a afla care este adevărul pur, nu cel care este descris la dosar. Însă, indiferent de rezultatul obținut, nu va renunța și va încerca să afle ce s-a întâmplat cu fiica ei.

„Am luat o decizie. Depinde de răspunsuri, depinde şi de ce se va întâmpla în zilele următoare, luna următoare ce se va întâmpla cu Dincă, ce decid procurorii, de răspunsul dat de dumnealor, iar după o să iau o decizie şi o să merg mai departe”, a declarat Monica Melencu.

Aceste lucruri se întâmplă după ce, ieri, procurorii DIICOT l-au arestat pe Ștefan Risipițeanu, bărbatul care i-ar fi fost complice lui Dincă și care ar fi abuzat-o sexual pe Luiza.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro