Familia Luizei Melencu zâmbeşte din nou, la aproape un an de la dispariţia fetei! Vestea care le-a adus tuturor lacrimi de bucurie

Familia Luizei Melencu zâmbeşte din nou, la aproape un an de la dispariţia fetei! Vestea care le-a adus tuturor lacrimi de bucurie © arhivă

La aproape un an de la dispariţia Luizei Melencu, rudele fetei au primit o veste care le-a adus lacrimi de bucurie! 

A apărut soarele şi pe strada familiei fetei, la aproape un an de când Luiza Melencu a fost dată dispărută şi ulterior, anchetatorii au concluzionat că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, deşi acesta din urmă nu a mai recunoscut crima.

În aşteptarea unei minuni în cazul Luizei, mama fetei, Monica, a avut parte de o veste emoţionantă, doar că, din partea fiicei sale mai mari.

Sora Luizei Melencu a născut un băieţel!

Informaţia a fost făcută publică după ce micuţul a fost fotografiat în braţele tatălui său, Florin. Ionelia, sora Luizei Melencu, mai are un băiat. 

Sarcina a fost una cu probleme. La jumătatea lunii ianuarie, Ionelia a ajuns la spital după ce a acuzat stări de rău. Tânăra a rămas atunci internată în unitatea spitalicească vreme de mai multe zile, conform bzc.ro.

Mama Luizei Melencu, la capătul puterilor

Monica Melencu speră refuză să creadă că fiica ei este moartă!

„În ochii mei, nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea, niciun cuvânt care să descrie cât însemni tu pentru mine, nimic care m-ar putea face să te iubesc mai puțin. Orice vârstă ai avea, pentru mine o să fii mereu fetița mea!”, a scris Monica Melencu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro