Mama Luizei Melencu, mesaj sfâșietor. A ajuns la capătul puterilor: „O să fii mereu fetița mea”

Mama Luizei Melencu, mesaj sfâșietor. A ajuns la capătul puterilor © Arhivă

Au trecut 10 luni de la dispariția Luizei Melencu, aproape un an în care familia și prietenii continuă să dispere și să își pună întrebări fără răspuns. Mama adolescentei continuă să îi ducă lipsa fetei sale și își strigă dorul pe internet.

Monica Melencu, mama Luizei, a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Femeia speră în continuare într-o minune și refuză să creadă că fiica ei este moartă.

„În ochii mei, nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea, niciun cuvânt care să descrie cât însemni tu pentru mine, nimic care m-ar putea face să te iubesc mai puțin. Orice vârstă ai avea, pentru mine o să fii mereu fetița mea!”, a scris Monica Melencu.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată

Alături de Alexandra Măceșanu, Luiza Melencu a fost răpită de Gheorghe Dincă și dusă la casa lui din Caracal. Probele indică toate acest lucru, însă soarta fetei rămâne un mare mister. Dincă a spus inițial că le-a omorât pe ambele tinere, însă ulterior și-a schimbat declarația.

Dincă le-a spus procurorilor că a omorât-o pe Luiza și că i-a aruncat resturile în liziera de lângă Caracal. În urma expertizei FBI, însă, s-a concluzionat că rămășițele nu îi aparțineau Luizei. În continuare, părinții ei, dar și ai Alexandrei, cred cu tărie că fetele sunt în viață și că au fost traficate undeva în străinătate.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol (două), omor calificat (două) și profanare de cadavre (două).


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro