Tonel Pop, acuzaţii grave la adresa familiei lui Gheorghe Dincă. Ar fi ascuns mai multe numere de telefon!

Tonel Pop, acuzaţii grave la adresa familiei lui Gheorghe Dincă. Ar fi ascuns mai multe numere de telefon! © arhivă

Noi detalii cutremurătoare ies la iveală din ancheta Caracal. Tonel Pop a făcut mai multe dezvăluiri în ceea ce îi priveşte pe copiii şi soţia lui Gheorghe Dincă! Pare-se că aceştia au ascuns câteva numere de telefon, pentru a nu fi ascultate.

Rechizitoriul Caracal arată că Elena Dincă, soţia lui Gheorghe Dincă, nu a avut telefonul ascultat de autorităţi. În schimb, familiile victimelor Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, au fost interceptate pe parcursul anchetei. 

Avocatul Tonel Pop a declarat că "familia primeşte mesaje prin mai multe surse, la vorbitor, prin mesageri. Sunt mulţi oameni care duc vorba. Ştiu cam ce se poate face şi cum funcţionează un penitenciar.La audierile familiei lui Dincă, eu am ştiu că mai are câteva cartele şi le-am cerut. Am spus că vreau telefoanele acestor indivizi , să arate numerele cu care au vorbit între ei. Dincă avea în telefoanele lui numerele nevestei".

Potrivit RTV, familia lui Gheorghe Dincă a ascuns mai multe numere de telefon, pentru ca acestea să nu fie ascultate de autorităţi. De asemenea, copiii şi soţia ar fi declarat că au pierdut cartele ori că nu mai sunt funcţionale. 

De altfel, nu de puţine ori s-a spus că Gheorghe Dincă a dat sfaturi membrilor familiei. "Monstrul din Caracal" ţine legătura cu soţia şi copiii prin intermediul avocatului său.

Elena Dincă, chemată la DIICOT

Soţia lui Gheorghe Dincă va ajunge din nou la DIICOT în perioada următorare pentru audieri în cadrul unuia dintre dosarele disjunse din cazul Caracal. Femeia va fi audiată de anchetatori în faţa lui Gheorghe Dincă, dat fiind faptul că cei doi au avut declaraţii în contradictoriu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro