Fane Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a vrut să scape de închisoare pentru că „s-a făcut cald afară”

Fane Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a vrut să scape de închisoare pentru că „s-a făcut cald afară” © arhivă

Ştefan Risipiceanu avea speranţe mari vizavi de eliberarea sa de după gratii! Complicele lui Gheorghe Dincă a contestat măsura arestului preventiv, dar magistraţii au respins cererea. Bărbatul a rămas după gratii, iar motivul invocat a devenit subiect de discuţie. Despre ce e vorba? Ei bine, despre vremea frumoasă de afară!

Magistraţii i-au respins lui Ştefan Risipiceanu contestaţia la măsura de arest preventiv. De altfel, Ana Maria Spiridon, judecătoarea de la Curtea de Apel Craiova, desemnată să se pronunţe cu privire la contestaţia depusă de Fane Rispiceanu, le-a solicitat celor de la instanţa din Olt să nu fie implicată în acest caz. Decizia a fost luată, iar Fane Risipiceanu rămâne după gratii!

Motivul pentru care Ştefan Risipiceanu, complicele lui Gheorghe Dincă, a cerut să fie eliberat întrece orice imaginaţie: s-a făcut cald afară şi are nevoie de mulţi bani pentru a se întreţine, conform RTV.

Vă reamintim că, pe 14 aprilie 2019, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o pe Luiza Melencu şi a dus-o la casa groazei, a fost surprins de Ştefan Risipiceanu.

Potrivit celor transmise de Giorgiana Hosu, Risipiceanu a observat-o pe Luiza sechestrată în maşină. I-a cerut lui Gheorghe Dincă să îl lase să întreţină relaţii intime cu ea. Ştefan Risipiceanu a fost trimis la mijlocul lunii ianuarie în judecată pentru viol.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani nu are domiciliu sau loc de muncă stabil, este necăsătorit şi cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice. A locuit în garajul lui Gheorghe Dincă şi, din când în când, îl ajuta pe "monstrul din Caracal" la treburile gospodăreşti.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro