"Fără număr, fără număr" sau.. fără violenţă? Bătaie de zile mari la un botez, din cauza dedicaţiilor. Invitaţii s-au luat la pumni în plină petrecere 

"Fără număr, fără număr" sau.. fără violenţă? Bătaie de zile mari la un botez, din cauza dedicaţiilor. Invitaţii s-au luat la pumni în plină petrecere © Pixabay

Cu toate că s-au reunit pentru a petrece şi a se bucura de botez, lucrurile nu au stat conform planului! Din cauza dedicaţiilor, invitaţii au ajuns să se ia la pumni în toiul petrecerii. 

Botez cu scântei în Târgovişte. Întâmplarea a avut loc sâmbătă noapte, la un restaurant, timp în care mesenii petreceau la botez. După mai multe ore de distracţie, lucrurile au degenerat şi scandalul s-a pornit.

Motivul este unul la care cu siguranţă nu vă aşteptaţi. Invitaţii s-au luat la harţă din cauza faptului că melodiile pe care le cereau lăutarilor nu erau pe placul lor. Drept urmare, a început bătaia. Cei din jur s-au sesizat imediat şi au apelat autorităţile, care au ajuns la faţa locului.

Două persoane au ajuns la spital, iar alte cinci direct în arest. Ieri, bărbaţii au fost duşi la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru a se lua măsurile preventive în cazul lor. 

"La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au reţinut pentru 24 de ore 5 persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 29 februarie spre 1 martie a.c., în timp ce se aflau în incinta unui local din Târgovişte, între bănuiţi a avut loc un conflict verbal spontan, pe fondul unor dedicaţii muzicale. Ulterior, aceştia au ieşit din restaurant şi s-au agresat reciproc. Doi dintre ei au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.", au declarat oamenii legii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro