O fată de 16 ani din Petrila, dispărută de acasă. Ce mesaj i-a trimis mamei sale

O fată de 16 ani din Petrila, dispărută de acasă. Ce mesaj i-a trimis mamei sale © Poliția Petrila / Arhivă

O adolescentă din Petrila a disparut fără urmă. Estera Butnariu, în vârstă de 16 ani, i-a transmis mamei sale un mesaj în care îi spune că este bine și că nu trebuie să-și facă griji. Chiar și așa, femeia a raportat dispariția la Poliție, iar acum tânăra a fost dată în urmărire la nivel național.

Estera Butnariu a dispărut de acasă, stârnind grija apropiaților. Ulterior, după ce s-a făcut nevăzut-o, a sunat-o pe mama ei, căreia i-a spus că „este bine”, dar că nu mai vrea să se întoarcă vreodată acasă, conform Observator.

Estera a dispărut, mama e îngrijorată

Alarma a fost dată de mama adolescentei, care s-a dus la Poliția Orașului Petrila, pentru a reclama că fiica ei a plecat de acasă și nu a mai revenit. Potrivit femeii, incidentul s-a întâmplat pe 27 octombrie, în jurul orei 18.00. Polițiștii au efectuat cercetări în urma cărora s-a concluzionat că minora a plecat voluntar de acasă.

Pe 29 octombrie, mama fetei chiar a reușit să o contacteze pe fiica ei. Atunci aceasta i-a spus că este bine și că nu vrea să se mai întoarcă.

Drept urmare a sesizării, oamenii legii au demarat o măsură a urmăririi naționale, pentru a o localiza pe fată și pentru o a aduce acasă. Poliția roagă ca toți cei care dețin ifnromații despre Estera să contacteze cea mai apropiată secție sau să sune la 112.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m., greutate aproximativ 62 kg., ochi căprui, păr şaten lung, față ovală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro