Fată dispărută în Piatra Neamț, găsită în scara unui bloc. Își aștepta părinții plecați la muncă în Anglia

Fată dispărută în Piatra Neamț, găsită în scara unui bloc. Își aștepta părinții plecați la muncă în Anglia © IPJ Neamț

Povestea tristă a unei fete de 12 ani face înconjurul internetului. Ana-Maria, o copilă din Piatra Neamț, fusese dată dispărută. Din fericire, a fost găsită vie și nevătămată, însă concluzia acestei povești nu este atât de fericită pe cât s-ar crede.

Ana-Maria Moldoveanu, în vârstă de 12 ani, a plecat de la școală, în jurul orei 13.00, într-o zi aparent banală. Fata nu a mai ajuns la locuința unde stătea alături de o cunoștință, motiv pentru care s-a dat alarma.

S-au mobilizat agenți ai Poliției din Piatra Neamț, Echipaje ale Serviciului de Investigații Criminale, jandarmi, dar și voluntari. Au căutat-o îndelung pe fată, în miezul nopții și în condiții meteo destul de dificile.

Cum a fost găsită copila

În dimineața zilei de sâmbătă, Ana-Maria a fost găsit în scara unui bloc. Și nu orice bloc, ci cel în care locuise alături de părinții ei, care au plecat la muncă în Anglia.

Așa a fost scoasă la iveală o poveste destul de tristă. Fetița a mers înapoi la vechea ei casă, încurajată de vorbele părinților care o asiguraseră că vor veni acasă. Bucuroasă că îi va putea vedea din nou, s-a așezat în scară și a așeptat – în zadar.

„A mers acolo pentru că PĂRINȚII i-au spus că vor veni acasă! Și fetița s-a bucurat că îi va revedea. Și a mers acolo să îi aștepte, să se bucure de venirea lor; a mers acolo unde a știut ea că a avut clipe fericite! Doar că între timp, planurile s-au schimbat și ei nu au mai venit. Iar fetița a rămas să viseze în scara unui bloc în care a trăit clipele ei de fericire...”, se arată într-o postare a unei jurnaliste.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro