Oroare de nedescris într-o casă din Iaşi! O tânără de 27 de ani, bolnavă psihic, a fost batjocorită de propriul tată

Oroare de nedescris într-o casă din Iaşi! O tânără de 27 de ani, bolnava psihic, a fost batjocorită de propriul tată © Fotografie simbol: arhivă

Caz şocant în Iaşi! O tânără în vârstă de 27 de ani, cu probleme psihice, a fost bătută şi batjocorită de propriul tată, un bărbat în vârstă de 55 de ani. 

Porivi bzi.ro, bărbatul a fost deja arestat preventiv. Este acuzată că şi-a violat şi bătut fiica de mai multe ori. Totul a ieşit la iveală în urma unui conflict, după ce fata şi tatăl ei s-au certat, iar poliţia a intervenit. 

Se pare că bărbatul începuse să îşi violeze fiica încă din anul 2017. La testul poligraf, bărbatul a recunoscut că a întreţinut relaţii intime cu fiica lui. Se află în arest pentru 30 de zile. 

"Admite propunerea de arestare preventiva formulata de Parchetul de pe lânga Judecatoria Raducaneni si, în consecinta: În baza dispozitiilor art. 226 din Codul de procedura penala rap. la art. 202 si art. 223 alin. 2 din Codul de procedura penala, dispune arestarea preventiva a inculpatului major Bulai Gheorghe, cetatean român, studii 10 clase, fara ocupatie, fara antecedente penale, cercetat pentru infractiunea de viol în forma continuata, prev. si ped. de disp. art. 218 alin. 1 alin. 3 lit. a si b Cod penal, cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod penal (mai multe acte materiale), pe o durata de 30 de zile, de la 17.04.2019 pâna la 16.05.2019, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventiva pe numele inculpatului cu datele de stare civila mai sus mentionate. Respinge cererea de luare a masurii preventive a arestului la domiciliu, formulata de aparatorul inculpatului", se arata in decizia judecatorilor. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro