Mai multe femei s-au plâns că ar fi fost victimele lui Gheorghe Dincă. Le-ar fi oferit bani pentru favoruri sexuale!

Mai multe femei s-au plâns că ar fi fost victimele lui Gheorghe Dincă. Le-ar fi oferit bani pentru favoruri sexuale! © arhivă

Ancheta crimelor din Caracal pe care Gheorghe Dincă susține că le-a comis se adâncește. Mai multe femei au declarat că au fost victimele criminalului din Caracal și acesta chiar s-ar fi oferit să le dea bani, în schimbul unor favoruri de natură sexuală. 

Se adâncește tot mai mult cazul lui Gheorghe Dincă, iar pe zi ce trece apar detalii terifiante despre viața criminalului din Caracal. Mai exact, se pare că acesta le oferea femenilor bani, în schimbul unor favoruri sexuale și avea un comportament de-a dreptul deplasat uneori.

Una dintre victimele sale a mers azi la poliție, acolo unde a povestit totul despre episodul șocant la care a supus-o Gheorghe Dincă. Femeia susține că bărbatul de 66 de ani a agresat-o și a violat-o. Mai mult, Gheorghe Dincă a recunoscut că de-a lungul anilor, ar fi agresat sexual mai multe femei, notează a1.ro.

Ce s-a descoperit în urma săpăturilor din curtea lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au început de câteva zile să sape tot mai adânc în curtea lui Gheorghe Dincă, pentru a găsi probe concrete care i-ar putea conduce la finalizarea cazului. Cu toate acestea, deși au fost efectuate săpături de peste 4 metri, s-au găsit numai gunoaie, smoală și tot felul de lucruri de-a dreptul bizare. 

”Au săpat patru metri şi tot sunt gunoaie, sunt straturi peste straturi de deșeuri și gunoaie. Sunt tancuri de bitum, de smoală, spartură de astfalt, e o nebunie ce este acolo!”, a spus Tonel Pop, avocatul familiei Luizei. 

Groapa de gunoi indicată de Dincă pentru cercetări a luat foc

După ce Gheorghe Dincă a început să coopereze cu anchetatorii și le-a mărturisit acestora că trebuie să cerceteze în amănunt groapa de gunoi din vecinătate casei sale, adâncă de 3 metri, acum, un incendiu violent a izbucnit chiar în groapa de gunoi cu pricina.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro