Femeia care s-a aruncat de la balconul maternităţii după ce a născut, şi-a găsit mama moartă în casă, în adolescenţă

Femeia care s-a aruncat de la balconul maternităţii după ce a născut, şi-a găsit mama moartă în casă, în adolescenţă © arhivă

Detalii noi ies în cazul tinerei care s-a aruncat de la etajul 4 al maternităţii din Iaşi, după ce a născut. Femeia nu a avut o viaţă uşoară!

Au trecut mai de câteva ore de când femeia de 33 de ani din Iaşi şi-a încheiat socotelile cu viaţa, după ce s-a aruncat de la etajul 4 al maternităţii, la doar câteva zile după ce a născut. Medicii au încercat să-i salveze viaţa şi au resurscitat-o timp de oră, fără succes, din nefericire. 

Acum, noi detalii ies la iveală despre trecutul tumultos al femeii. Purtătorul de cuvânt la Maternităţii Cuza Vodă, a oferit mai multe detalii despre mama sinucigaşă. Fata se afla la prima sarcină, dând naştere unui băieţel perfect sănătos. 

"Am dori sa exprimam condoleanțe. Din păcate anunțăm decesul pacientei de 34 de ani. Era prima dată când a rămas însărcinată și prima dată când a născut. Pe 12 februarie, dimineața, femeia a născut un băiețel sănătos de 2510 grame care a primit nota 9. Mama a avut o sarcina normala din punct de vedere al evoluției, investigată şi monitorizata corect", susţine doctoriţa.

Femeia a suferit foarte mult în adolescenţă, după ce şi-a găsit mama moartă în casă, pe vremea când avea 18 ani. Din acel moment, starea ei psihică a cazut la pământ şi a fost internată de mai multe ori la Psihiatrie, urmând diferite tratamente. 

"Nu am aflat decat astazi de la familie că mama era cunoscută cu antecedente psihiatrice. La vârsta de 18 ani și-a găsit mama decedată. Şi mama ei s-a sinucis. De atunci ea a avut internări la Psihiatrie, avea tratament. Dar nu știm dacă l-a urmat sau întrerupt. Probabil suprapus pe aceste antecedente ale mamei și faptul că depresia post partum exista cu o frecventa de la 1 la 3 la sută, a survenit acest eveniment nefericit.", a completat cadrul medical. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro