Sfârşit tragic pentru o femeie din Iaşi! S-a aruncat de la etajul 4 al maternităţii, după ce a născut

Sfârşit tragic pentru o femeie din Iaşi! S-a aruncat de la etajul 4 al maternităţii, după ce a născut © ziaruldeiasi.ro

Scene de groază într-o maternitate din Iaşi, după ce, o femeie în vârstă de 33 de ani, care abia a născut s-a aruncat de la etajul patru! 

Femeia în vârstă de 33 de ani devenise mama în urmă patru zile. În această dimineaţă, în jurul orelor 10:30 a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa şi s-a aruncat de la etajul 4 al maternităţii Cuza Vodă din Iaşi.

Cadrele medicale au găsit-o fără viaţă, pe caldarâm şi au încercat mai bine de o oră să o resursciteze, însă eforturile lor au fost în zadar, în cele din urmă fiind declarat decesul. După ce a născut, a suferit mai multe traumatisme grave, intrând chiar în stop cardiorespirator. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Iași a transmis primul comunicat cu privire la incidentul care a avut loc. 

"La momentul ajungerii echipajului la locul intervenției s-a constatat că o femeia se afla în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resucitare, dar nu a răspuns pozitiv, fiind declarat decesul”, susţine Silvia Bolohan.

Oamenii legii au deschis o anchetă cu privire la gestul sinucigaş al femeii de 33 de ani, pentru a afla cu exactitate motivul pentru care tânăra a recurs la acest gest. 

O fată de 13 ani, din Iaşi, este de negăsit de 8 zile

Potrivit IPJ Iași, Elena a plecat de la locuinţa bunicilor pe data de 7 februarie, iar de atunci parcă a înghiţit-o pământul. Familia şi rudele sunt disperaţi, mai ales pentru că, conform spuselor oamenilor legii, tânăra a fost văzută în ultimele zile pe străzile oraşului, dar și în diverse mijloace de transport în comun.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro