Un nou caz suspect de coronavirus în România! O femeie din Deva a fost internată de urgenţă

Un nou caz suspect de coronavirus în România! O femeie din Deva a fost internată de urgenţă © pixabay

Suspicine de coronavirus, prezentă din nou în România. O femeie de 56 de ani din Deva a fost internată de urgenţă, după ce, s-a întors pe 13 februarie din Thailanda! 

O femeie în vârtsă de 56 de ani, care s-a întors recent din Thailanda, a fost internată de urgenţă la spitalul din Deva, fiind suspectă de microbul care ia tot mai multe vieţi, coronavirus. 

Prefectura Hunedoară a transmis primul comunicat cu privire la starea în care femeia s-a prezentat, dar şi procedurile care au fost demarate imediat de către cadrele medicale. 

"Pacienta s-a prezentat la UPU Deva cu sindrom febril şi, după un prim consult de specialitate, a fost imediat izolată activându-se procedurile prevăzute pentru situaţii de „posibilă infecţie cu coronavirus”, au declarat reprezentanţii. 

Totodată, o Autospecială Transport Pentru Victime Multiple de la Detaşamentul de Pompieri Deva a transportat-o de urgenţă, la Timişoara, în condiţii speciale. După ce va ajunge, femeii i se vor aplica mai multe proceduri, printre care şi un proces decontaminare realizat de echipajul de Cercetare chimică bacteriologică şi radionucleară, din cadrul ISU Timiş.

Pacienta din Deva s-a întors recent din Thailanda, unde a fost plecată timp de 7 zile. 

1.669 de oameni au murit din cauza coronavirusului 

Virusul mortal este de neoprit! Astăzi, bilanţul negru al deceselor a ajuns la 1.669 de persoane, ultimul caz fiind cel al unui bărbat, în vârstă de 80 de ani. Decesul a avut loc la spitalul din Paris, în care a fost internat în urmă cu două săptămâni, pe 25 ianuarie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro