Femeia violată de Gheorghe Dincă, noi dezvăluiri halucinante: "Avea o masă lungă şi 10 cuţite puse la rând"

Femeia violată de Gheorghe Dincă, noi dezvăluiri halucinante: "Avea o masă lungă şi 10 cuţite puse la rând" © spynews.ro

Femeia care a mărturisit că a fost abuzată şi ameninţată cu moartea chiar de Gheorghe Dincă, face noi dezvăluiri de-a dreptul halucinante! Marinela Bradosu a povestit cum a decurs totul, de la prima secundă la ultima, atrăgând atenţia asupra cuţitelor pe care Dincă le ţinea pe masă.

Marinela Bradosu, femeia de 49 de ani care susţine că a fost batjocorită de Gheorghe Dincă în urmă cu trei luni, continuă seria dezvăluirilor şocante. Cum a început totul? Ei bine, potrivit celor spuse de ea, Gheorghe Dincă a căutat-o la domiciliu, cu pretextul că are nevoie de cineva care să îi sape porumbii în curte. 

Femeia de 49 de ani a fost dusă de Gheorghe Dincă în curte, unde a săpat până la un moment dat, când, a apărut Dincă. Inculpatul, povesteşte femeia, a luat-o de mână şi a dus-o în camera în care dormea, unde a violat-o. A încercat cu toate puterile să ţipe cât să o audă cineva, dar nimeni nu i-a sărit în ajutor. 

După acest episod, femeia s-a pus iar pe săpat, până în jurul orei 15. Atunci, i-a cerut agresorului să o ducă acasă, dar acesta a refuzat, pe motiv că nu poate conduce beat.

“Am săpat până la 12, de la 12 a venit peste mine acolo în grădină, m-a luat de mână, m-a dus până la uşă unde dormea, după aia mi-a învârtit mâna după păr, m-a suit pe patul ăla unde se culca el şi după aia s-a apucat să îşi facă ce nevoi a avut, să mă violeze. Am început să zbier dar nu ştiu dacă m-a auzit careva. La urmă m-am dus în grădină iar să sap acolo şi se făcuse ceasul trei şi i-a, zis să meargă să mă ducă acasă şi el a zis că nu merge că a băut ţuică şi cu vin”, a declarat Marinela Bradosu, potrivit lupamea.ro.

Marinela Bradosu are şi acum în minte imaginea camerei în care a fost batcojorită şi umilită de criminalul din Caracal. Femeia povesteşte că Gheorghe Dincă avea o masă lungă, iar pe aceasta... aproximativ zece cuţite. Marinela Bradosu a fost şi lovită de acesta. 

“Acolo unde dormea el avea o masă lungă şi pe masa aia lungă avea cuţite puse la rând, avea unul cu riduri atât de mari (n.red. femeia arătând două degete), să mor dacă vă mint, avea lângă el vreo zece cuţite aşa. Eu când le-am văzut mi s-a sculat părul în cap, tremuram de nu mai ştiam. La urmă nenorocitul mi-a dat cu pumnul aicea după gât, am căzut jos, leşinasem, a turnat o găleată de apă pe mine, s-a pus cu palmele pe mine”, a mai spus victima lui Dincă.

Din păcate, în România, în special în mediul rural, se ţine cont de părerea lumii mai mult decât ar trebui. Deşi Marinela Bradosu avea toate motivele să se ducă imediat la poliţie şi să reclame cele întâmplate, mama femeii a sfătuit-o să "tacă din gură". 

“Eu i-am zisă tacă din gură că ne facem de râs... Ăla trebuie pătimit, nu în puşcărie că în puşcărie le dă de mâncare acum, au televizoare, dar pătimit aşa, băgat în mărăcini ... Nu ne-am dus la poliţie, i-am spus eu să tacă din gură că aude gineri-miu, am şi eu ginere cuminte, e păţit, aude gineriu-miu şi pleacă de la noi. De aia nu ne-am dus”, a completat mama Marinelei, conform aceleaşi surse.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro