Un nou abuz al Poliţiei. Femeie maltrată şi bruscată pe stradă de trei oameni ai legii doar pentru că ar fi refuzat să se legitimeze / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Un nou abuz al Poliţiei. Femeie maltrată şi bruscată pe stradă de trei oameni ai legii doar pentru că ar fi refuzat să se legitimeze / VIDEO © Foto: Facebook

Imagini şocante au fost făcute publice, în mediul online, în care mai mulţi poliţişti au reţinut cu forţa o femeie care nu a vrut să se legitimeze.

Totul a avut loc în Capitală, iar imaginile au fost surprinse de un martor. În filmuleţul postat pe Facebook se poate vedea cum o femeie în vârstă este bruscată şi obligată de trei poliţişti să se urce în maşina Poliţiei. Oamenii prezenţi la faţa locului au început să-i certe pe oamenii legii, mai ales că femeia care era bruscată ţipa, cerându-le poliţiştilor să-i dea drumul pentru că o strâng foarte tare de mâini.

Din primele informaţii, se pare că femeia ar fi traversat neregulamentar, iar în momentul în care poliţiştii i-au spus să se legitimeze, aceasta a refuzat, de aici pornind întregul scandal.

"Lăsaţi-mă în pace. Lăsaţi-mă că îmi rupeţi mâna", a spus femeia. "O chinuie, domule, băi oameni buni. Dar ce a făcut, domnule? Aşa ceva nu am pomenit", a spus unul dintre martori. "În momentul în care am rugat o persoană să rămână pe loc, să o legitimez, are obligaţia să facă asta", a spus unul dintre poliţişti. "A traversat neregulamentar", a adăugat un alt martor.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro