Femeie bătută de amant în casa soţului? "Am lăsat oile şi vacile şi am fugit cu el" / VIDEO

Femeie bătută de amant în casa soţului? "Am lăsat oile şi vacile şi am fugit cu el" / VIDEO © captură video

A fugit cu amantul să-şi trăiască povestea de iubire, dar în loc de dragoste a primit... bătăi. O femeie acuză că bărbatul care i-a promis marea cu sarea a bătut-o în ultimul hal. Iar de furia lui nu a scăpat nici mama sa şi nici copiii săi! Cum s-a ajuns la această situaţie, Daniela a povestit la "Acces Direct".

Bătută de amant în casa soţului! Daniela este plină de vânătăi după ce bărbatul care i-ar fi fost amant a luat-o la pumni şi la picioare. Vânătă e şi Daniela, vânătă e şi mama ei! Amantul ar vrea să se răzbune pentru că femeia s-a întors la soţ! Nevasta, amantul şi soţul stau faţă în faţă!

Înainte ca primul soţ să moară, femeia însărcinată în 7 luni l-a cunoscut pe Daniel. După câţiva ani, mama a trei copii s-a îndrăgostit din nou. 

"A luat numărul meu de la bărbatul meu şi m-a sunat. Am vorbit cu el. M-a întrebat ce fac. Nu ştiam cine e. După aia, l-am cunoscut. Apoi, m-a dus de minţi. M-a convins că este bun, să-l las pe bărbatul meu. Daniel începuse să bea. El m-a convins că mă place şi că e bun. Nu mă plânsesem la el, dar am zis că dacă bărbatul meu bea, trebuie să fac o încercare cu altul. El nu se lăsase de băut în momentul acela. El a fost cu oile la munte şi eu cu vacile. Am lăsat oile şi vacile şi am fugit cu el.", a povestit Daniela, la "Acces Direct".

Ce a urmat însă, este tragic! Ea, mama ei şi cei trei copii au fost bătuţi cu sălbăticie!

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro