Momente de panică la metrou! O femeie a fost împinsă în fața trenului

Momente de panică la metrou! O femeie a ajuns în fața trenului © arhivă

Au fost momente de panică la o stație de metrou, după ce o femeie a ajuns în fața trenului! Sutele de pasageri s-au speriat îngrozitor și s-au grăbit să alerteze medicii, pentru a vedea dacă totul este în ordine cu femeia în cauză. 

Au fost momente cumplite la o stație de metrou din Argentina, după ce o femeie a fost împinsă, din greșeală, chiar în fața trenului, cu puțin timp înainte ca acesta să ajungă în stație. Văzând cele întâmplate, oamenii de pe peron s-au mobilizat imediat și au făcut tot posibilul pentru a o salva înainte ca întâmplara să se transforme într-o adevărată tragedie.

Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, se pare că oamenii de pe peron au reușit să o ridice pe femeie de pe șinele din fața trenului chiar cu câteva momente înainte ca acesta să ajungă în stație și totul s-a terminat cu bine. 

Evenimente în lanț, la stația de metrou din Argentina

La fața locului a ajuns de urgență o echipă de medici, care s-au asigurat că totul este în regulă cu femeia care a fost la un pas de a sfârși pe șinele de metrou. Din fericire, aceasta s-a ales doar cu o sperietură și cu gândul că ar fi putut să moară în doar câteva clipe. 

Evenimentele de la stația de metrou din Argentina au fost extrem de ciudate. Un bărbat a leșinat și a căzut peste femeia care stătea extrem de aproape de șine, pe marginea peronului. Din fericire, nici bărbatul care a leșinat nu a pățit nimic și a primit îngrijirile medicale de specialitate din partea medicilor care au sosit la fața locului, pentru a-i ajuta pe cei doi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro