Femeia şi copilul care şi-au pierdut viaţa în furtuna din Halkidiki au fost înmormântaţi

Femeia şi copilul care şi-au pierdut viaţa în furtuna din Halkidiki au fost înmormântaţi © arhivă

Femeia şi copilul de opt ani, morţi în furtunile din Halkidiki, au fost înmormântaţi. Trupurile neînsufleţite ale acestora au fost aduse luni din Grecia, iar marţi a avut loc slujba, la Cimitirul Central din Cluj-Napoca.

Duminică, bărbatul care şi-a pierdut soţia şi copilul în tragedia petrecută în Grecia a ajuns la Cluj cu o ambulanţă privată. Ziua următoare, sfâşiat de durere, şi-a privit familia sosind acasă, dar fără viaţă. Marţi, Oana şi copilul său de opt ani au fost înmormântaţi.

Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoţi şi mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ, potrivit informaţiilor apărute în presă.

Cum a aflat bărbatul din Cluj că şi-a pierdut soţia şi fiul

Vacanţa s-a transformat într-un coşmar pentru o familie de români din Cluj. Oana, în vârstă de 54 de ani şi copilul ei, în vârstă de 8 ani, şi-au pierdut viaţa în Halkidiki, după ce acoperişul unui restaurant a fost ridicat şi aruncat de furtună peste cei doi.

Soţul femeii moarte şi tatăl copilului de numai 8 ani, a fost rănit. Pe patul de spital, bărbatul a aflat că şi-a pierdut familia. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro