Bătută de frate şi alungată de mamă din casă. O femeie trăieşte de 3 săptămâni în maşină, alături de doi câini, pisici şi un papagal

+3 click pentru
galerie

Bătută de frate şi alungată de mamă din casă. O femeie trăieşte de 3 săptămâni în maşină, alături de doi câini, pisici şi un papagal © Foto: Captură

Trăieşte într-o maşină, lângă doi căţei, două pisici şi un papagal, singurele suflete care-i mai alină durerea unei femei de 50 de ani.

Tot acest coşmar ar fi început acum 3 săptămâni, când propria familie ar fi gonit-o de acasă. Nu înainte, însă de a-i fura, acuză femeia, banii pe care-i ţinea ascunşi în congelator, dar şi alte obiecte de valoare pentru care a muncit pe brânci, potrivit "Acces Direct".

Luminiţa, femeia care locuieşte în maşină, spune că familia sa nu vrea să o mai primească în casă şi, în plus, fratele său o acuză de lucruri pe care nu le-ar fi făcut.

"La sfatul fratelui, mama a zis că o ameninţ cu moartea, că o băteam, că sub influenţa băuturilor alcoolice. Mama spune invers. Nu pot să o internez. Eu mereu am fost bună, fratele meu i-a luat pensia un an de zile", a spus Luminiţa plină de durere, la "Acces Direct".

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest