Părăsit de un fotomodel celebru şi "înjunghiat în suflet" când nu a mai fost lăsat să-şi vadă propria fiica! VIDEO

Părăsit de un fotomodel celebru şi "înjunghiat în suflet" când nu a mai fost lăsat să-şi vadă propria fiica! VIDEO © captură video

A crezut că viaţa lui e perfectă, atunci când soţia, care e fotomodel internaţional, i-a dăruit un copil. Însă celebrul model l-a părăsit iar acum nu l-ar mai lasă să îşi vadă propria fiică! Este drama unui bărbat care suferă cumplit şi strigă de disperare şi de dor, pentru că nu şi-ar mai putea strânge la piept fata de doar 4 anişori.

Bărbatul părăsit de soţia model, Cristian Creţoi,  s-a trezit în cel mai negru coşmar! Şi-a spus povestea în platoul emisiunii "Acces Direct".

Totul părea de vis la început, după aceea lucrurile au luat o întorsătură dubioasă. Părintele e disperat să-şi strângă fiica în braţe, însă...

"Copilul este totul. Cred că este singurul motiv pentru care trăiesc. A fost model. Astăzi este în Italia, mâine în Franţa. Umblă cu diverşi bărbaţi dubioşi. Sunt ameninţat dacă mă duc acolo că nu mai ies din Moldova. Unchiul, rude în principiu de-ale ei.", a mărturisit bărbatul.

Asta nu e tot! Cristian Creţoi susţine că micuţa ar fi în pericol!

"Am găsit-o cu mânuţa arsă. Nu au grijă de copil. Adică este un copil traumatizat deja.", a mai spus Cristian Creţoi. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro