Bătută şi alungată de soacră, cu tot cu copii! Confruntare dură în platoul la Acces Direct

+3 click pentru
galerie

Bătută şi alungată de soacră, cu tot cu copii! Confruntare dură în platoul la Acces Direct © Captură video

A rămas fără un acoperiş deasupra capului, după ce soacra ar fi alungat-o şi ar fi bătut-o, chiar noaptea trecută! La 27 de ani, o tânără mămică spune că s-a trezit pe stradă, cu tot cu cei 3 copii. 

Necazurile se ţin scai de femeie, după ce anul trecut, şi-a condus pe ultimul drum soţul care i-a fost alături în ultimii 12 ani. Un soţ care, probabil, nu s-ar fi gândit niciodată că mama lui ar fi în stare să-i gonească familia. 

"Soţul meu a murit în Italia, a suferit un infarct. Fetiţa are opt ani, băieţelul şase ani şi cel mic patru ani. Am rămas la soacra mea, unde am locuit cu soţul meu. Eram singuri. Era casa bunicii soţului meu. Casa nu este pe numele ei, ci pe al bunicii. Mi-a zis să plec că este casa ei. Nu ştiu ce o să fac. Mama a decedat acum trei săptămâni. Şi tata m-a gonit. (...) Mama soacră a venit ţipând, a rupt tot, a aruncat rufele copiilor din dulap. Mă mai jignea aşa. Eu cu soţul meu nu am fost căsătoriţi legal, dar copiii sunt recunoscuţi. Da (n.r. are un prieten). 13 ani am fost cu soţul meu. Nu s-a purtat frumos cu copiii niciodată. Sunt împreună cu acest băiat de vreo câteva luni. Am vrut să mă ajute şi pe mine cineva cu copiii. Nu lucrez", a povestit Iuliana Ichim la Acces Direct

"Eu ieri am pus maşină pentru ea. Mi-a luat două milioane. Ea să vină în casa mea cu alt bărbat, ce obraz are? (...) Eu când mă duceam acolo nu mă băgam pe ei. Ei erau apropiaţi (n.r. Iuliana cu soţul ei). (...) Eu am intrat la ea. Ea băga pe foc. ", a spus Maria Calotă, soacra Iulianei. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro