Tata Marian, bătut şi părăsit de soţie! Femeia plânge de 10 ani după fostul partener / VIDEO

Tata Marian, bătut şi părăsit de soţie! Femeia plânge de 10 ani după fostul partener / VIDEO © captură video

Bătut, părăsit şi lăsat fără cele mai de preţ persoane din viaţa lui: cei doi copii! Acestea sunt acuzaţiile pe care, tata Marian le face cu lacrimi în ochi. Bărbatul spune că nu mai poate trăi, de când Monica, cea care i-a fost alături mai bine de 10 ani, l-ar fi lăsat fără copii, fără bunurile din casă, dar i-ar fi aplicat în schimb o corecţie fizică dură! Şi lui şi mamei soacre! 

Marian Anghelina are doi copii cu o doamnă, alături de care a stat 10 ani! Deşi nu s-au înţeles niciodată, au preferat să traiască aşa. Însă, lucrurile s-au schimbat: din rău în mai rău! Femeia ar fi plecat cu copiii şi cu actele acestora! 

"Fară copii eu nu pot sa trăiesc, îmi e frica să nu fac... nu se poate", a declarat Marian Anghelina pentru "Acces Direct".

Se teme să nu facă un gest şocant, dacă mama Monica nu-i va da copiii! Copii care ar fi în pericol lângă femeie, acuză tata Marian! 

Motivul? tatăl spune că ar fi fugit de "treabă". Şi asta pentru că nu de două-trei i-ar fi reproşat să se apuce de curăţenie şi să se lase de fumat. Ba mai mult, ar fi sărit la bătaie, la el. Şi nu oricum, ci cu piatra!

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro