Nu se mai iubesc, dar îşi mai doresc un copil! Cristina şi Gabi, dragoste în focuri: "Voiam să fac bani mai uşor" / VIDEO

Nu se mai iubesc, dar îşi mai doresc un copil! Cristina şi Gabi, dragoste în focuri: "Voiam să fac bani mai uşor" / VIDEO © captură video

Au o relaţie ieşită din comun, cu toate acestea, ei cred că formează un cuplu. Iubire, trădare şi tensiune maximă! Înşelată chiar în perioada în care era însărcinată, cu primul copil, Cristina spune că nu îl mai iubeşte pe Gabriel.

Tânăra i-a permis însă iubitului să locuiască împreună, ce-i drept, doar două zile pe săptămână. Cu toate acestea, tânăra mai vrea încă un copil cu el. Ei bine, în următoarea perioadă, Cristina şi Gabriel îşi vor trăi viaţa de cuplu, în faţa camerelor de filmat.

E vorba despre dragoste sau... ură? Sunt ei oare suflete pereche? Adriana Bahmuţeanu şi echipa Acces Direct îi vor supraveghea atent şi vor încerca să afle adevărul! Urmează primul episod dint-un reality show exploziv!

"Voiam să fac nişte bani mai uşor şi am făcut nişte prostioare. Am fost prinsă chiar la început, eram la prima faptă şi am făcut 11 luni de penintenţă pentru falsificare de carduri, cumpărături frauduloase se numeau", a mărturisit Cristina. 

Vom vedea cum îşi petrec timpul cei doi iubiţi, dar mai ales care sunt motivele pentru care o simplă discuţie în contradictoriu se transformă într-un scandal monstru. La un moment dat, situaţia a scăpat de sub control. Adriana Bahmuţeanu nu a scăpat nici ea. S-au aruncat cuvinte grele şi s-au vărsat râuri de lacrimi, chiar în prima zi în care cei doi tineri au locuit împreună.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro