Adriana Bahmuţeanu, declaraţii uimitoare, după ce copiii s-au mutat în casa lui Prigoană. "Mă bucur că în sfârşit vrea să stea cu ei"

+3 click pentru
galerie

Adriana Bahmuţeanu, declaraţii uimitoare, după ce copiii s-au mutat în casa lui Prigoană. "Mă bucur că în sfârşit vrea să stea cu ei" © Arhivă

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au ţinut primele pagini ale ziarelor, zilele trecute, după ce s-a aflat că instanţa a decis, cel puţin pentru moment, ca băieţeii celor doi să stea cu tatăl lor. Adriana Bahmuţeanu a oferit un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre ce se va întâmpla cu copiii ei.

Vedeta spune că se bucură că micuţii stau cu tatăl lor, pentru că aşa este normal, mai ales că chiar ea a fost cea care i-a sfătuit mereu să-şi viziteze părintele. De asemenea, Adriana Bahmuţeanu aşteaptă ca instanţa să dea, în sfârşit, verdictul în acest caz.

CITESTE SI: Sfatul primit de Adriana Bahmuţeanu de la Magda Ciumac în privinţa copiilor. "Lasă-i la el, să le facă ciorbiță, teme, să-i ducă în parc"

''Nu este vorba despre niciun război. Copiii sunt ai amândurora! Eu mă bucur că în sfârşit vrea să stea cu ei. Eu tot timpul le spun copiiilor ei să meargă să stea cu tati, aşa este normal, sunt băieţi, este normal să stea şi cu tatăl lor. Acest război despre care se tot vorbeşte este de fapt o chestie temporară, o chestie care va dura trei săptămâni, deoarece urmează procesul de fond, procesul va avea loc pe data de 9 mai. Nu există un război, nu există niciun proces câştigat. Eu mă bucur că băieţii mei au în sfârşit o relaţie bună cu tatăl lor. El nu are el custodia copiiilor, custodia este comună, este vorba doar despre domiciliu!'', a spus Adriana Bahmuţeanu la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest