Sfatul primit de Adriana Bahmuţeanu de la Magda Ciumac în privinţa copiilor. "Lasă-i la el, să le facă ciorbiță, teme, să-i ducă în parc"

+3 click pentru
galerie

Sfatul primit de Adriana Bahmuţeanu de la Magda Ciumac în privinţa copiilor. "Lasă-i la el, să le facă ciorbiță, teme, să-i ducă în parc" © Foto: Facebook

Adriana Bahmuţeanu şi fostul său soţ nu au ajuns încă la un acord în privinţa domiciliului copiilor, asta deşi în urmă cu câteva zile judecătorii au decis ca micuţii să rămână acasă la tatăl lor.

Fiecare dintre cei doi părinţi are "susţinători" în acest caz, iar printre cei care îi dau dreptate Adrianei Bahmuţeanu se numără şi Magda Ciumac, care, de asemenea, a luptat mai mulţi ani până a obţinut custodia copilului său. Magda Ciumac i-a transmis un mesaj Adrianei Bahmuţeanu în care o sfătuieşte să se gândească mai mult la ea şi să să liniştească.

CITESTE SI: PAPARAZZI / Cum se poartă Silviu Prigoană cu băieţii, când este convins că nu îl vede nimeni! Imagini exclusive

"Draga mea, Adriana Bahmuteanu, numai moartea nu are soluție! Domnul...a vrut pentru răzbunare copiii, nu pentru a sta cu ei și de dragul lor! Lasă-i la el! Să facă ciorbiță, teme, să-i ducă în parc, film, pizza, școală, să pună alarma la telefon, să pună la spălat hainele lor murdare de la școală, să-i schimbe, să-i spele, să alerge cu uscătorul de păr prin casă după ei, să îi ducă la doctori, să stea cu ei când au febră și mai ales să cumpere toate cele! Unde mai pui că sunt și doi? Și asta: fără bone ori ajutoare! Și stai să vezi atunci de nu-i ,,trimite,, în timp la mamă ori la bunică! Spun asta în momentul în care mi-am îngropat mama de două zile și în măsura de mamă care a luptat 4 ani pentru custodia copilului! Dar a meritat! În timp...am văzut cine și ce a vrut!? Chiar nu vrei să mergi și tu la coafor, la unghii, să vezi un film ori să îl seci tu de nervi ceva timp!? Lasă-i la ,,domnul,,! Să vezi că tot la tine o să vină...singuri! Și până la urma: este tatăl lor! Nu o fi anormal total să le facă ceva rău! Nu te-ai săturat să nu mai ai viață? Chiar vrei să pățești ceva? Să te îmbolnăvești? Indiferent de soluții, orgolii, oameni slabi cu duhul în jurul tău, te rog să te gândești la sănătatea și la viața ta! Tăcerea și liniștea spun și valorează mai mult decât orice! Darămite sănătatea!", este mesajul transmis de Magda Ciumac Adrianei Bahmuţeanu.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro