Adriana Bahmuţeanu, ultimele detalii privind decizia instanţei! "Eu voi face apel"

+3 click pentru
galerie

După ce s-a vehiculat că Adriana Bahmuţeanu a pierdut custodia copiilor ei şi ai lui Silviu Prigoană, vedeta a dat cărţile pe faţă pentru Spynews. Se pare că cei doi foşti soţi nu s-au judecat pentru custodie. 

Până la judecarea procesului de fond, copiii vor locui la Silviu Prigoană, însă Adriana Bahmuţeanu plănuieşte să facă apel. Fosta soţie a lui Silviu Prigoană a mai precizat faptul că nu s-a impus consilierea psihologică a copiilor. 

"Instanţa a decis ca deocamdată, până la judecarea procesului de fond care stabileşte domiciliul şi custodia, minorii să locuiasă la tată, adică până pe 9 mai. Eu voi face apel. De asemenea, instanţa a decis că nu se impune consilierea psihologică a minorilor. Avem custodie comună în continuare.", a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Spynews.

Adriana Bahmuţeanu a mai declarat pentru Spynews că Silviu Prigoană a cerut mutarea domiciliului copiilor la el, dat fiind faptul că acesta îi duce şi îi ia de la şcoală pe minori, dar le plăteşte şi studiile.

"Nu ne-am judecat pe custodie. Prigoană a cerut mutarea domiciliului la el întrucât el îi duce şi aduce de la şcoală şi le plăteşte studiile", ne-a mai declarat Adriana Bahmuţeanu. 

 Cum se poartă Silviu Prigoană cu băieţii

Silviu Prigoană a fost fimat de paparazzii noştri în urmă cu doar câteva zile, în timp ce milionarul ieşea dintr-o cafenea, unde se relaxase, în timp ce şoferul îl aştepta lângă maşină, în faţa localului. 

Extrem de prudent, s-a asigurat de mai multe ori că poate traversa în siguranţă cu băieţii, iar când a observat că maşinile au oprit, pentru a le acorda prioritate, a grăbit pasul.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro