Crește bilanțul victimelor de la Săpoca. O femeie s-a stins din viață în această dimineață

Crește bilanțul victimelor de la Săpoca. O femeie s-a stins din viață în această dimineață © Arhiva

O altă pacientă rănită grav în timpul incidentului de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca s-a stins din viață în această dimineață. Femeia a murit la Spitalul Universitar București, din cauza rănilor suferite.

Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății. Este a șasea victimă în cazul îngrozitor petrecut la Spitalul Săpoca, în urmă cu o săptămână.

"Ministerul Sănătății a fost informat că una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Săpoca, internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a decedat în această dimineaţă. Numărul deceselor se ridică, astfel, la 6. Pacienta avea 79 de ani şi suferise o intervenţie chirurgicală complexă, pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubată, instabilă hemodinamic, ventilată mecanic", se arată în comunicat. 

Tot la Spitalul Universitar se află internată o altă pacientă, rănită în timpul atacului, însă aceasta este în stare stabilă. 

Criminalul de la Săpoca poate scăpa de închisoare

Bărbatul din Săgeata a omorât cinci oameni, patru au murit pe loc, iar o bătrână de 88 de ani a murit, ulterior, la spital. Chiar dacă a curmat viaţa a cinci persoane, Nicolae Lungu ar putea să nu ajungă în spatele gratiilor, în cazul în care se constată că nu a avut discernământ.

În aceste situaţii, legea spune că pacientul trebuie ţinut internat în spital, trenuie să-i fie administrat tratament de specialitate, iar apoi poate fi trimis acasă. Aşadar, în zilele următoare urmează să se afle dacă bărbatul a fost conştient sau nu de atrocităţile comise.

Criminalul de la Săpoca a crezut că oamenii pe care îi omoară sunt păpuşi

Se pare că asasinul ar fi crezut că sparge păpuşi, nu că omoară oameni cu acel stativ de perfuzii! La ultima victimă ar fi realizat ce a făcut. Bărbatul va fi supus unui expertize pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro