Femeie puternică în curs de formare. O fetiţă de 3 ani şi-a atacat colegul de clasă după ce acesta a cerut-o în căsătorie

Femeie puternică în curs de formare. O fetiţă de 3 ani şi-a atacat colegul de clasă după ce acesta a cerut-o în căsătorie © captură video

Femeile puternice se văd încă din copilărie! O fetiţă în vârstă de 3 ani i-a arătat colegului de clasă că "nu pune botul" la vorbe şi că e pregătită oricând să acţioneze, chiar şi violent. Micuţa l-a pus la pământ pe copilul care a îndrăznit să o ceară în căsătorie, la o vârstă atât de fragedă.

Kynlee McFetrige, o fetiţă de trei ani originară din St. Charles, Missouri, a fost surprinsă de educatoarea ei punându-şi colegul de clasă la pământ, în timp ce se afla în instituţia de învăţământ. Întrebată de ce a recurs la acest gest, Kynlee McFetrige a mărturisit că băiatul, pe nume Jack, i-a cerut să se căsătorească cu el. 

„L-am dat cu capul de pământ pe Jack și pentru că noi, copiii, nu ne căsătorim. De aceea l-am pus în cap”, a spus Kynlee, într-un videoclip surprins de mama ei, Kristen McFetridge.

Tatăl lui Kynlee, Scott ,a declarat că, atunci când a aflat răspunsul decisiv al fiicei sale la propunerea lui Jack, a încercat să o mustreze, dar a fost mai mult amuzant pentru el.

Bărbatul a aflat totul când a ajuns la școală să-şi ia fiica și a văzut că în dreptul numelui lui Kynlee, pe un grafic, apărea o culoare care semnifică un comportament greșit. Tatăl fetiţei a spus că profesoara a râs în timp ce i-a povestit de lupta fiicei sale, precizând că s-a abţinut să nu râdă cu ea.

„Încercam să fiu un tată bun și să o mustrez, dar a fost destul de hilar”, a spus el, conform Mirror.

Scott McFetridge a spus că a început să îşi înveţe fiica să lupte pentru a o ajuta să-şi dezvolte musculatura şi să-şi întărească oasele. Micuţa s-a născut cu o afecțiune cardiacă care a necesitat o intervenție chirurgicală când avea cinci luni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro