Copilă de 2 ani, bătută și batjocorită într-o creșă din Piatra Neamț: „Te-a adus mă-ta nespălată”

Copilă de 2 ani, bătută și batjocorită într-o creșă din Piatra Neamț: „Te-a adus mă-ta nespălată” © arhivă

Scene de coșmar s-au petrecut într-o creșă din Piatra Neamț! Părinții unei copile de numai 2 ani și 3 luni au descoperit lucruri șocante: micuța era bătută, jignită și batjocorită de oamenii care ar fi trebuit să aibă cea mai mare grijă de ea.

O copilă de numai 2 ani și 3 luni din Piatra Neamț a trecut printr-un adevărat coșmar. Micuța a fost bătută cu bestialitate, jignită și batjocorită chiar de către îngrijitoarea sa. Potrivit informațiilor oferite de tvmneamt.ro, părinții copilei au montat un dispozitiv în gentuța acesteia, însă după ce au ascultat o înregistrat de 8 ore, nu au reușit să găsească nimic în neregulă cu creșa la care o duceau pe copilă.

Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat atunci când micuța le-a spus că îngrijitoarea ei a pus-o cu fața la perete și a bătut-o crunt. Potrivit sursei citate, copila a devenit agitată și plângea, spunându-le că nu vrea să mai meargă la creșă. 

Micuța de 2 ani, bătută și jignită de propria îngrijitoare de la creșă

Fetița de 2 ani și 3 luni a fost bătută cu bestialitate de propria îngrijitoare de la creșă și chiar jignită în ultimul hal. „Stai pe oliţă, că-ţi sucesc capul la spate’’, ”Dă să te schimb că te-a adus mă-ta nespălată, c…ă la fund, nesimţito!” sunt doar câteva dintre lucrurile pe care copila le-a auzit la creșă. 

În urma celor întâmplate, părinții copilei au depus plângere, iar acum, oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz. 

”La sediul Poliției municipiului Piatra Neamț s-a prezentat un bărbat, de 42 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun care a sesizat faptul că fiica sa minoră, de 2 ani și 3 luni ar fi fost victima unei agresiuni în timp ce se afla la creșă. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și purtare abuzivă, în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situației de fapt”, a declarat pentru tvmneamt.ro, purtătorul de cuvant al IPJ Neamţ.


facebook whatsapp twitter pinterest