Fetiță de 13 ani din Botoșani, dată dispărută. Lorena a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Fetiță de 13 ani din Botoșani, dată dispărută. Lorena a plecat de acasă și nu s-a mai întors © monitorulbt.ro

Ați văzut-o? O fetiță de 13 ani din municipiul Botoșani a fost dată dispărută joi, 14 mai, după ce a plecat în mod voluntar de la domiciliu. Lorena Andreea Ispir, căci așa se numește minora, nu a mai fost văzută de atunci și nimeni nu știe nimic despre ea.

Fetiță din Botoșani, dată dispărută 

Joi, 14 mai, Lorena Andreea Ispir, o fetiță de 13 ani din municipiul Botoșani, a plecat de la domiciliu în jurul orei 16 către un loc necunoscut. Copila nu s-a mai întors acasă și nimeni nu are vreo informație despre ea. 

Părinții Lorenei Andreea Ispir au alertat Poliția la ora 20:30, iar reprezentanții IPJ au declanșat operațiunile de căutare. Astfel, s-a solicitat și sprijinul populației în vederea depistării minorei.

„În ziua de 13 mai (miercuri - n.red.), in jurul orei 16:00, Ispir Lorena Andreea, de 13 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Botoșani, în loc necunoscut”, transmite IPJ Botoșani.

Cum o poți recunoaște pe Lorena

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m, greutate 45 kg, păr brunet, lung; ochi negri, ten măsliniu, constitutie astenică. În momentul plecării, minora era îmbrăcată cu hanorac negru, blugi albaștri, iar în picioare purta adidași de culoare albă.

Persoanele care pot oferi informații despre minoră sunt rugate să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro