Fetiţă de 13 ani, urmărită zi şi noapte de un bărbat periculos. Micuţa a primit 700 de mesaje de ameninţare / VIDEO

Fetiţă de 13 ani, urmărită zi şi noapte de un bărbat periculos. Micuţa a primit 700 de mesaje de ameninţare / VIDEO © Captură

A primit aproape 700 de mesaje de ameniţare cu moartea, în doar câteva zile. Iar ieri, omul care îi trimite aceste mesaje i-a scris că a urmărit-o întreaga zi, chiar în şcoală.

Este povestea terifiantă a unei eleve de numai 13 ani, care trăieşte un coşmar de când un individ, pare-se, extrem de periculos o monitorizează zi şi noapte. Disperată, mama copilei strigă după ajutor. Nicoleta Faraoneanu vrea ca persoana care îi urmăreşte fiica să fie prinsă urgent.

Mama fetiţei a fost invitată la Acces Direct, unde şi-a spus povestea cutremurătoare. Femeia a povestit că fata ei în vârstă de 13 ani a primit nu mai puţin de 700 de mesaje de ameninţare din partea unui bărbat care o monitorizează în permanenţă.

Nicoleta, mama fetiţei, a precizat că copila sa este urmărită întruna, mai ales că individul în cauză îi povesteşte în mesaje exact ceea ce face ea în timp real. În plus, se pare că acesta a urmărit-o pe micuţă chiar şi la şcoală.

''Iniţial, fetiţa a crezut că este o glumă. Apoi, în ziua aceea, fetiţa şi-a cumpărat o fustiţă şi el vedea tot ce se întâmplă în casă. El este axat doar pe geamul unde este camera fetiţei. El spune că de foarte mult timp ne urmăreşte. În casă nu am camere de supraveghere şi nici prin calculator nu vede. El se uită doar pe geam. El îi cere fetiţei să se întâlnească, îi scrie că o violează. Este un şoc pentru ea'', a spus mama fetiţei la ''Acces Direct''.

Fetiţa de 13 ani este în stare de şoc, iar mama ei nu ştie ce să-i mai facă. În plus, copilei îi este frică să mai meargă la şcoală şi trăieşte cu frica în sân, după ce a fost ameninţată de individ.

Reacţia individului acuzat că o ameninţă pe fetiţă

Bărbatul acuzat că o ameninţă pe fetiţa de 13 ani a făcut primele declaraţii la ''Acces Direct'', unde a negat toate acuzaţiile care i se aduc. În replică la afirmaţiile sale vine bunicul fetei care spune că bărbatul acuzat a încercat să deruteze familia, încercând să le atragă atenţia membrilor familiei micuţei spre alţi doi bărbaţi, pe care el îi consideră vinovaţi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro