Fetiţă de 6 ani, dispărută fără urmă de la domiciliul din Constanţa! Apel disperat către populaţie

Poliţia cere sprijinul populaţiei! Duminică seară, Denisa, o fetiţă de doar şase ani, a dispărut fără urmă de la domiciliul din Ovidiu, judeţul Constanţa.

Denisa Cadrie Memet, o fetiţă de 6 ani din oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa, a dispărut duminică seară de la domiciliu. Micuţa a plecat de acasă în jurul orei 18:00 şi nu s-a mai întors. Părinţii au alertat autorităţile o oră mai târziu, după ce au căutat-o la rude, prieteni şi colegi.

Poliţiştii au lansat un apel către populaţie în vederea depistării acesteia. 

Din păcate, nu există informaţii despre hainele pe care le purta Denisa Cadrie Memet la momentul dispariţiei. Mama ei nu ştie ce purta fetiţa de 6 ani. 

Pare-se că nu e prima dată când Denisa Cadrie Memet părăseşte domiciliu însă, până acum, mama fetiţei ştia întotdeauna unde se duce. 

Orice persoană care are informaţii ce pot ajuta la operaţiune de căutare a Denisei Cadrie Memet este rugată să contacteze dispeceratul IPJ Constanţa la numărul de telefon 0241.611364 int. 20005.

Tânăr de 22 de ani, dispărut din Călăraşi

Poliţia Română este şi în căutarea lui Dorin Marcu, un tânăr de 22 de ani, dispărut în condiţii suspecte, la volanul autoturismului său. Tânărul a plecat de la domiciliul unui prieten, în noaptea de 21 noiembrie, după ce ar fi avut un conflict cu iubita. 

Nervos, Dorin Marcu s-a urcat la volanul maşinii şi de atunci nu se mai ştie nimic de el. 

Semnalmente:  Înălțime: 175 cm, greutate: aproximativ 65 kg, culoare ochi: căprui.

În momentul dispariţiei era îmbrăcat cu o geaca de fâș de culoare galben şi era încălţat cu pantofi sport.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro