Tânăr de 22 de ani din Călărași, dispărut fără urmă! A plecat de acasă și nu s-a mai întors

Tânăr de 22 de ani din Călărași, dispărut fără urmă! A plecat de acasă și nu s-a mai întors © Facebook

Este alertă în Călărași, după ce un tânăr de 22 de ani a plecat de acasă în urmă cu câteva zile și nu s-a mai întors. Nimeni nu mai știe nimic de el, iar părinții sunt foarte îngrijorați.

Dorin Marcu, în vârstă de 22 de ani, a plecat de acasă de cinci zile și a dispărut în condiții misterioase, la volanul mașinii sale. Rudele fac un apel disperat pentru a-l găsi, creionând cele mai negre coșmaruri. Tânărul din Călărași a plecat de acasă de la un prieten, în noaptea de 21 noiembrie, asta după ce s-ar fi certat la telefon cu prietena lui.

Motivul de la care a pornit conflictul dintre cei doi a fost faptul că tânăra ar fi folosit un limbaj neadecvat, iar el i-ar fi cerut să vorbească mai frumos, însă ea a refuzat. 

Oamenii îl caută cu disperare

El a plecat de la locuința prietenului său nervos, având un conflict cu iubit la telefon, care se afla cazată la un internat din Călărași. Fratele tânărului dispărut spune că pe Dorin l-a deranjat modul în care iubita lui a vorbit cu el și de acolo a pornit cearta între ei.

După acest incident, nimeni nu mai știe nimic de el. Rudele, prietenii, dar și mai mulți polițiști din zonă l-au căutat încă de la momentul disparției, însă până acum nimeni nu știe nimic de el.

Semnalmente:  Înălțime: 175 cm, greutate: aproximativ 65 kg, culoare ochi: căprui. La data dispariției, acesta era îmbrăcat cu o geaca de fâș de culoare galben, iar în picioare purta pantofi sport.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro