Fetiță din Galați, supusă la chinuri groaznice de propria mamă. A bătut-o și a aruncat-o în grădină

Fetiță din Galați, supusă la chinuri groaznice de propria mamă. A bătut-o și a aruncat-o în grădină © Arhiva

O fetiță în vârstă de șase ani a fost supusă la chinuri inimaginabile, chiar de propria mamă. Minora a fost auzită de un vecin în timp ce țipa și implora să fie lăsată în pace.

Totul s-a întâmplat într-un cartier din Galați, acolo unde copila a fost bătută și aruncată dezbrăcată în grădină, chiar de propria mamă. Un vecin a auzit țipetele fetiței, care a și filmat scena. În timp ce bărbatul încerca să vorbească cu părinții minorei, care se aflau în stare avansată de ebrietate, fetița se ascundea în grădină, de frică să nu fie lovită iar. Tatăl fetei spune pe filmare că mama copilei a bătut-o și nu se opune atunci când vecinul său scoate telefonul să îl filmeze, ba chiar îl invită în curtea lui.

Nu voia să rămână în casă

Vecinul vrea cu orice preț să o salveze pe minora din casa părinților și chiar o întreabă la un moment dat pe aceasta dacă nu vrea să meargă la el, până când își vor reveni din beție părinții. Mama fetei se opune vehement. Fetița este la capătul disperării și imploră să nu fie lăsată cu mama ei. Cu toate că femeia s-a opus, bărbatul a luat-o pe fetiță de acasă și a anunțat imediat Protecția Copilului, acolo unde fetița se află și în prezent.

IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL

"Fetita este luată de Asistența Socială și Politie de azi noapte, au dus-o la Galați, la un singur centru cică este în Galați. Eu am făcut ce am putut, sperăm să fie bine acolo unde au luat-o.  Nu mai știu nimic de ea de azi noapte. Eu am avut-o la mine, am spalat-o, i-am dat sa mănânce și atât. Fetița nu mai este la mine, au luat-o autorităţile", a scris bărbatul pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro