Fetiţă de 7 ani din Sibiu, dispărută împreună cu tatăl ei de două săptămâni, după o ceartă în familie

Fetiţă de 7 ani din Sibiu, dispărută împreună cu tatăl ei de două săptămâni, după o ceartă în familie © Poliţia Română

Poliţia Română cere ajutorul populaţiei în vederea depistării unei fetiţe de 7 ani care a plecat de la domiciliu din Mălâncrav, Sibiu, împreună cu tatăl ei, în urmă cu două săptămâni, după o ceartă în familie. 

Djabbapoor Alieh, o fetiţă de şapte ani din Mălâncrav, Sibiu, este căutată de Poliţia Română, după ce mama ei a sesizat dispariţia. Micuţa a plecat de la domiciliu în urmă cu tatăl ei, de origine iraniană, după ce acesta din urmă s-a certat cu mama copilei. 

Fetiţa de 7 ani a plecat pe 30 iulie, alături de tatăl ei, fără ca mama ei să ştie unde. De atunci, femeia nu a mai auzit nimic de cei doi. 

Pe 31 iulie, la 3 dimineaţa, mama fetiţei a anunţat dispariţia, menţionându-le oamenilor legii că o ceartă cu soţul ei s-a transformat într-un scandal violent, iar după, bărbatul despre care se spune că este de origine iraniană, a luat copila şi au plecat de acasă. 

Femeia este disperată şi nu ştie unde ar fi putut pleca cei doi. 

Poliţia Română cere ajutorul cetăţenilor în vederea depistării fetiţei de şapte ani. De asemenea, dispariţia micuţei a fost anunţată şi pe site-ul Poliţiei. 

SEMNALMENTE: 1,10 m., 26 - 30 kg., păr șaten, fir lung, ușor ondulat, faţă ovală, ten alb, constituție atletică, corespunzătoare vârstei.

Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru găsirea copilei sunt rugați să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro