Tragedie fără margini, în Argeş. O fetiţă de 3 ani s-a înecat în piscina din curtea casei

Tragedie fără margini, în Argeş. O fetiţă de 3 ani s-a înecat în piscina din curtea casei © Foto: Pixabay

Durere fără margini pentru o familie din Argeş. Fetiţa lor, de doar trei ani, s-a înecat în piscina din curtea casei. Tragedia a avut loc, miercuri seara, în localitatea Udeni din Argeş.

Fetiţa s-a înecat în piscina din curtea casei

Se pare că fetiţa era acasă împreună cu mama şi un văr mai mare. Femeia şi-a lăsat copila nesupravegheată doar câteva clipe. La un moment dat, şi-a dat seama că micuţa nu mai este în piscină, dar a crezut că a ieşit şi a decis să se joace cu altceva. Peste câteva clipe, însă, mama a rămas şocată în momentul în care şi-a văzut fetiţa cu faţa în jos, în piscină.

Femeia a leşinat

După ce şi-a dat seama că copila sa s-a înecat femeia a leşinat. La faţa locului au mai ajuns şi alte rude care au sunat de urgenţă la 112. O ambulanţă a venit imediat, iar medicii au încercat să o resusciteze pe fetiţă timp de două ore. Au decis, ulterior, să o transporte la spital, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea, potrivit presei locale. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a se sabili cu exactitate cauzele tragediei.

Fetiţă de 12 ani, înecată la Iaşi

O tragedie asemănătoare a avut loc şi la Iaşi, acolo unde o fetiţă de 12 ani a murit după ce a căzut în râul Siret. Copila de 12 ani şi fratele ei de 14 ani au plecat la scăldat. În timp ce se afla pe mal, fata a alunecat în râul Siret şi nu a mai putut să iasă.

Fratele copilei a vrut să o ajute

Băiatul de 14 ani a încercat imediat să o ajute, dar din păcate nu a putut face nimic pentru a-şi aduce surioara la mal. Din cauza curenţilor destul de puternici de pe râul Siret, fata de 12 ani a fost trasă de apă şi nu a mai putut să iasă la suprafaţă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro