Fiica lui Gheorghe Dincă, totul despre avocata tatălui său, despre care s-a spus că este nora „complicelui” criminalului: „Nu avem acces la informații”

Fiica lui Gheorghe Dincă, totul despre avocata tatălui său, despre care s-a spus că este nora „complicelui” criminalului: „Nu avem acces la informații” © captură video

Ies la iveală detalii tulburătoare despre ancheta privind crimele odioase din Caracal. Fiica lu Gheorghe Dincă, Daniela a reacționat după ce au apărut informații potrivit cărora Gheorghe Dincă ar avea un complice, un fost partener de afaceri pe nume Gigel Firică, iar nora acestuia ar fi, culmea, în aceste momente, avocata criminalului din Caracal. 

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă a explicat că a rupt legătura cu tatăl său din anul 2000, de atunci când a plecat la facultate și nu știe mai nimic despre cazul în care principalul suspect de crimă este chiar tatăl său. Întrebată la Antena 3 dacă are idee cine este noua avocată a tatălui său, pe baza informațiilor din presă potrivit cărora aceasta ar fi nora unui fost partener de afaceri de-ai lui Gheorghe Dincă, Daniela a mărturisit că nu are acces la informații și nu știe mare lucru legat de cazul crimelor din Caracal, pe care tatăl său a recunoscut că le-a comis. 

„Eu ieri am aflat că se cheamă Cristina Firică. Nu m-a informat nimeni, am sunat să întreb altceva și atunci mi s-a spus. Nu știu, eu ieri am aflat că se cheamă așa. Eu sunt plecată demult, nu știu cine este (Gigel Firică), nu știu, cum am susținut și susțin și cum se poate verifica, eu din 2000 de când am pleat la facultate, nu mai știu nimic. Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei. Nu știu cine e, cred că nimeni nu știe când e mic, prietenii tatălui, nu cunosc. 
Nu ni se comunică, nu avem acces la informații, chiar nu știu. Cred că o cheamă Firică sigur, nu știu dacă Cristina. Nu știu nimic. Sper că mai târziu o să ni se comunice”
a mărturisit Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, la Antena 3. 

Gheorghe Dincă, vinovat de mai multe violuri

Apar informații terifiante în ceea ce-l privește pe Gheorghe Dincă. Potrivit unor surse citate de antena3.ro, se pare că mecanicul auto de 66 de ani din Caracal care a mărturisit că le-a ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu a recunoscut mai multe violuri, iar unul dintre ele chiar este deja probat. 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro