Procurorii DIICOT, descinderi în Italia în cazul Caracal. Ce legături avea Gheorghe Dincă acolo?

Procurorii DIICOT, descinderi în Italia în cazul Caracal. Ce legături avea Gheorghe Dincă acolo? © spynews.ro

Gheorghe Dincă a fost stabilit în Italia timp de şase ani şi s-a spus că acesta a fost cercetat acolo. De asemenea, mai multe persoane au menţionat existenţa unui presupus complice în Peninsulă şi, cum anchetatorii iau acum în calcul alte piste, inclusiv cea a unei reţele, a fost luată o decizie de ultimă oră.

În timp ce la casa lui Gheorghe Dincă se fac săpături şi se sortează deşeurile găsite îngropate până la cinci metri, o informaţie bombă din anchetă răstoarnă situaţia. 

Potrivit unor surse din anchetă citate de România TV, procurorii DIICOT au desemnat o echipă care verifică toate legăturile pe care le are Gheorghe Dincă în Italia. Astfel, oamenii legii vor afla atât ce a făcut inculpatul cât timp a fost plecat în Italia, dar şi legăturile pe care le are cu proxeneţii de acolo.

Asta nu ar putea indica decât faptul că, într-adevăr, se ia în calcul ipoteza conform căreia Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu ar fi duse în Italia şi ar fi ţinute captive de o reţea de  proxeneţi.

Decizia procurorilor vine după un şir de informaţii ce îl leagă pe inculpat de Italia. 

Pe lângă faptul că Gheorghe Dincă a fost stabilit în Italia, între anii 2002-2008, iar soţia lui locuieşte acolo, Alexandru Cumpănaşu îl indica pe un anume Mihai Zamfir, zis şi Angelo Bianco. Acesta, un român stabilit în Bari, ar fi cel care are "grijă" de fetele racolate de inculpat în România, făcând parte dintr-o amplă reţea de trafic de minore.

Mai mult, Gheorghe Dincă ar avea interdicție de a se întoarce acolo, fiind acuzat de agresiune.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro