Fiica lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea. Era sau nu violent tatăl său?

Fiica lui Gheorghe Dincă rupe tăcerea. Era sau nu violent tatăl său? © arhivă

De la începutul anchetei privind crimele din Caracal s-au descoperit lucruri șocante despre Gheorghe Dincă. Mai exact foarte multe persoane au ieșit la lumină, făcând declarații șocante despre acesta și despre comportamentul lui, spunând că era un bărbat violent și deseori cu privirea pierdută. 

Ies tot mai multe informații la iveală despre Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal. După ce s-a spus că acesta era un bărbat violent și deseori avea un comportament ciudat și o privire pierdută, fiica acestuia, Daniela Dincă a lămurit întreaga situație. Complet detașată de viața tatălui său și de ceea ce acesta a făcut în ultimul timp, fiica lui Gheorghe Dincă a mărturisit într-un interviu acordat pentru Antena 3 că nu își aduce aminte ca în copilărie tatăl său să fi fost violent și nici să fi avut episoade dure sau violente față de mama ei. 

„Eu ce am spus și am declarat a fost când am fost eu copil, nu a fost niciodată violent să ne bată, să-i umfle mamei mele un ochi sau să-i rupă o mână. Să nu se mai înflorească...Și noi, restul familiei, vrem să aflăm. Niciunul nu este implicat în niciun trafic, în nimic din ce se spune, se poate verifica, hai să încercăm să aflăm adevărul” a spus fiica lui Gheorghe Dincă, la Antena 3. 

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă a explicat că a rupt legătura cu tatăl său din anul 2000, de atunci când a plecat la facultate și nu știe mai nimic despre cazul în care principalul suspect de crimă este chiar tatăl său. Întrebată la Antena 3 dacă are idee cine este noua avocată a tatălui său, pe baza informațiilor din presă potrivit cărora aceasta ar fi nora unui fost partener de afaceri de-ai lui Gheorghe Dincă, Daniela a mărturisit că nu are acces la informații și nu știe mare lucru legat de cazul crimelor din Caracal, pe care tatăl său a recunoscut că le-a comis. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro