Filmul în care ar apărea Luiza Melencu! Ce se aude, de-a dreptul şocant / VIDEO

Filmul în care ar apărea Luiza Melencu! Ce se aude, de-a dreptul şocant / VIDEO © spynews.ro

Ies la iveală noi informaţii în cazul Caracal. După ce Alexandru Cumpănaşu a anunţat că, în urma investigaţiei făcute în Italia, ar fi găsit-o pe Luiza Melencu în viaţă. Acum, a apărut şi un filmuleţ în care ar apărea chiar copila!

Alexandru Cumpănaşu a primit de la o echipă de investigatori din Italia un filmuleţ realizat pe 12 octombrie, în nord-vestul Italiei, în care apare o tânără. Aceasta ar fi chiar Luiza Melencu, copila dispărută în luna aprilie a acestui an, după ce s-a urcat la ocazie în maşina lui Gheorghe Dincă. 

Fata care apare în filmare se află la stradă şi poartă o conversaţie cu realizatorii filmuleţului. Recunoaşte că este româncă, dar nu precizează din ce zonă a ţării. Mai mult, tânăra din imagini a menţionat că "nu merge cu românii".

După vizionarea imaginilor, Monica Melencu, mama Luizei, a mărturisit că sunt şi nu sunt asemănări între fata ei şi cea pe care a văzut-o în imagini. Conştientă de faptul că, în atât de multe luni, este posibil ca Luiza să-şi fi schimbat înfăţişarea, Monica Melencu nu ştie ce să mai creadă. De cealaltă parte, bunicul copilei este convins că tânăra din imagini este nepoata lui.

„Bunicul e sigur ca e Luiza. Eu v-am spus parerea mea. Bunicul e sigur. Nici nu as avea cum sa nu o recunosc. Nu aş putea să nu îmi recunosc copilul. Sunt şi nu sunt asemănări. Nu ştiu, sunt prinsa între ciocan şi nicovala”, a declarat mama Luizei la RTV.

Mama şi bunicul Luizei pleacă în Italia

Mama şi bunicul Luizei Melencu au hotărât să plece în Italia pentru a o căuta personal pe copilă. Monica Melencu a precizat sâmbătă dimineaţă la Antena3 că nu a fost contactată de autorităţile române şi că nu vrea să mai piardă nicio secundă. Merge să-şi caute fiica!


facebook whatsapp twitter pinterest